vanaf
€ 110,60
per maand
adviesprijs: € 3.014 (incl btw)

vanaf
€ 110,60
per maand

chevron_left Terug naar het aanbod

Batavus
Finez e-go power 8v dames

Bij de Batavus Finez E-go Power elektrische stadsfiets hebben ze niet voor niets Power toegevoegd. Voor de fraai geïntegreerde accu kun je kiezen voor een upgrade tot wel 625 Wh (standaard al 400 Wh). Hiermee kun je nog steeds even snel door de stad naar de supermarkt, maar ook een nog langere ontspannen rit door het bos of de polder maken. Met de 8 versnellingen en krachtige Bosch middenmotor is een heuvel in het parcours geen enkel probleem. De verende voorvork en zadelpen geven je voldoende comfort om een flinke rit te maken zonder vermoeid te raken. Je rijdt veilig door de hydraulische schijfremmen en de Vizi dagrijverlicht, die altijd aan blijft. Opvallend is het V-light van het achterlicht, waardoor je nog beter zichtbaar bent.

Impact op het netto maandsalaris

...
"
Thuis bezorgd door heel Nederland!

Specificaties

  • Frametype Dames
  • Merk motor Bosch Active Line Plus
  • Motor vermogen 50
  • Versnelling 8
  • Type elektrische fiets Elektrische Stadsfietsen
  • Kleuren petrol silver matt, smoke black matt

Batavus staat bekend als een familiemerk die altijd met u meegroeit. Batavus vindt het belangrijk dat een fiets aansluit bij uw manier van leven,  om deze reden heeft elke fiets zijn eigen karakter. Batavus ontwerpt en maakt al ruim een eeuw fietsen. Sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen, zodat u fietst met plezier. Door het toepassen van betrouwbaar materiaal voorziet Batavus u van een kwaliteitsfiets waar u op kunt vertrouwen. Fietsen staat voor vrijheid en comfort, door aandacht te besteden aan het comfort door middel van bijvoorbeeld. verstelbare onderdelen kunt u de juiste positie creëren. Met eigentijdse materialen, trendy kleurcombinaties en fraaie details brengt de Batavus fiets een verrijking van uw leven.


Bekijk Batavus Finez E-Go Power 8v Dames hier

Deze berekening is indicatief en kan in enkele gevallen afwijken van de werkelijk te betalen kosten. Ikwilmobiliteit.nl maakt gebruik van de meest recent gepubliceerde belastinginformatie van het Ministerie van Financien en staat niet in voor toekomstige wijzigingen in het belastingstelsel.