vanaf
€ 97,95
per maand
adviesprijs: € 2.514 (incl btw)

vanaf
€ 97,95
per maand

chevron_left Terug naar het aanbod

Gazelle
Orange c7+ hmb 7v dames lage instap

Alles is comfortabel aan deze Gazelle Orange C7+ HMB elektrische stadsfiets. Je zweeft door de stad met de verende voorvork en zadelpen. De betrouwbare Bosch middenmotor ondersteunt je daarbij. De instap is zeer ruim, zodat je bij iedere stop veilig en gemakkelijk op en af kan stappen.

Impact op het netto maandsalaris

...
"
Thuis bezorgd door heel Nederland!

Specificaties

  • Frametype Dames lage instap
  • Merk motor Bosch Active Line
  • Motor vermogen 40
  • Versnelling 7
  • Type elektrische fiets Elektrische Stadsfietsen
  • Kleuren light olive glans

Gazelle is al 125 jaar een begrip op het gebied van kwaliteitsfietsen. De gazelle fiets is een fenomeen op zich, waarbij passie en innovatie centraal staan. Nederland is een fietsland. De fiets is daardoor een onderdeel van ons dagelijkse leven. Door de fiets zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk te maken sluit gazelle perfect aan op de behoefte van de Nederlandse consument. Verder blijft Gazelle altijd bezig om het design slimmer te maken en hiermee de vertrouwde kwaliteit te leveren.

 

 


Bekijk Gazelle Orange C7+ HMB 7v Dames lage instap hier

Deze berekening is indicatief en kan in enkele gevallen afwijken van de werkelijk te betalen kosten. Ikwilmobiliteit.nl maakt gebruik van de meest recent gepubliceerde belastinginformatie van het Ministerie van Financien en staat niet in voor toekomstige wijzigingen in het belastingstelsel.