vanaf
€ 110,60
per maand
adviesprijs: € 3.014 (incl btw)

vanaf
€ 110,60
per maand

chevron_left Terug naar het aanbod

Gazelle
Grenoble c8 hmb 8v dames

De Gazelle Grenoble C8 HMB is een elektrische fiets waar je alle kanten mee op kan. Met de krachtige Bosch middenmotor ben je snel weg bij het stoplicht, maar kun je ook een heuvel pakken. Je rijdt comfortabel op deze e-bike met de brede en verende voorvork en zadelpen over de stadse en landelijke hobbels. De grote accu is fraai in het frame geïngtegreerd.

Impact op het netto maandsalaris

...
"
Thuis bezorgd door heel Nederland!

Specificaties

  • Frametype Dames
  • Merk motor Bosch Active Line plus
  • Motor vermogen 50
  • Versnelling 8
  • Type elektrische fiets Elektrische Stadsfietsen
  • Kleuren warm grey

Gazelle is al 125 jaar een begrip op het gebied van kwaliteitsfietsen. De gazelle fiets is een fenomeen op zich, waarbij passie en innovatie centraal staan. Nederland is een fietsland. De fiets is daardoor een onderdeel van ons dagelijkse leven. Door de fiets zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk te maken sluit gazelle perfect aan op de behoefte van de Nederlandse consument. Verder blijft Gazelle altijd bezig om het design slimmer te maken en hiermee de vertrouwde kwaliteit te leveren.

 

 


Bekijk Gazelle Grenoble C8 HMB 8v Dames hier

Deze berekening is indicatief en kan in enkele gevallen afwijken van de werkelijk te betalen kosten. Ikwilmobiliteit.nl maakt gebruik van de meest recent gepubliceerde belastinginformatie van het Ministerie van Financien en staat niet in voor toekomstige wijzigingen in het belastingstelsel.