Elektrisch rijden

Er komen steeds meer nieuwe elektrische auto’s bij en dat is niet voor niets. Rijden met een elektrische auto biedt veel voordelen. U heeft het comfort en de kwaliteit van een auto die rijdt op fossiele brandstof, tegelijkertijd bent u bewust met ons milieu en klimaat bezig.

Gaat u elektrisch rijden dan heeft u hoogstwaarschijnlijk ook een laadpaal nodig. Maar welke  laadpaal past bij uw auto en persoonlijke situatie? Bij ikwilmobileit.nl kijken wij naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Wordt er bijvoorbeeld alleen thuis geladen, op een openbare parkeerplaats, of juist op het werk? En hoe zit het met de aansluitingen in uw woning? Met onze configurator ziet u snel en éénvoudig welke laadpaal het beste bij u én uw auto past. Ook de installatie van de laadpaal wordt van a tot z door ons geregeld.

Samen met het laadstation, ontvangt u een gratis laadpas van ons. Met deze pas kunt u onderweg laden bij meer dan 100.000 laadpunten in Nederland en in Europa. U betaalt alleen een starttarief per laadsessie. Laadt u meer dan 12 keer per maand? Dan kiest u voor de laadpas met ons voordelige abonnement. Met de Mobiliteitspas heeft u altijd en overal inzicht, alle kosten worden overzichtelijk weergegeven in één overzicht.

Meer weten over onze verschillende laadoplossingen?

Neem contact met ons op