Oplossingen

Inzicht in mobiliteit

Inzicht in de mobiliteit van uw werknemers is belangrijker én ingewikkelder aan het worden. Dit wordt veroorzaakt door diverse trends en wetgevingen die invloed hebben op de mobiliteit van werknemers. De software van Mobilitics biedt hiervoor de oplossing! Met onze software krijgt u namelijk inzicht in uw wagenpark en in hoe uw werknemers hun mobiliteitsbudget besteden.


Trends mobiliteit

Er komen steeds meer maatregelen en wetgevingen om de CO2 uitstoot van bedrijven te verkleinen. Hierdoor kiezen veel bedrijven ervoor om te verduurzamen. Een manier om dit te doen is door werknemers ook alternatieve vormen van 

vervoer te bieden, naast de traditionele auto. Zo kan men bijvoorbeeld kiezen voor een fiets van de zaak, gebruik maken van het openbaar vervoer of elektrisch rijden. 

In het klimaatakkoord 2030 zijn maatregelen opgenomen om de CO2 uitstoot te reduceren. Een van deze maatregelen is een CO2 quotum vanaf 2022 voor bedrijven met meer dan 100 werknemers. Daarom wordt het steeds belangrijker om inzicht te hebben in de CO2 uitstoot per werknemer. Daarnaast wordt het door de opkomst van alternatieve manieren van reizen lastiger om het overzicht in het wagenpark te bewaren. Het gebruik van goede software die u inzicht geeft in uw wagenpark en de besteding van de reiskosten is daarom van belang.


Inzicht in uw wagenpark

Met de software van Mobilitics krijgt u inzicht in uw complete wagenpark. De software wordt volledig naar de wensen en behoeften van uw organisatie ingericht. Het biedt een overzicht van alle voertuigen die in uw beheer zijn. Daarnaast zijn ook alle voertuigdetails inzichtelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de expiratiedatum van een leaseauto. Waarbij dit voorheen nog wel eens vergeten werd, krijgt u met onze software tijdig een seintje wanneer een nieuwe leaseauto mag worden uitgezocht. Ook kunt u zelf de gegevens van uw wagenpark aanpassen in onze software, zodat deze altijd up-to-date zijn.  

Bovendien kost het vervangen van een leaseauto een bedrijf normaliter een hoop (papier)werk, waarbij het vaak niet duidelijk is waar iemand zich in het proces bevindt. Met onze software wordt het autorisatieproces geautomatiseerd en krijgt u een merk-, dealer en leasemaatschappij onafhankelijk advies. Hierdoor wordt er een hoop tijd en papierwerk bespaard en is er altijd inzicht in de status van de aanvraag.

Direct inloggen